Threewells

DesignE-commerceHostingWebsite onderhoud

Verhaal

Casestudy: Threewells – Natuurlijke Voedingssupplementen Wereldwijd met WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, expert in het ontwikkelen van websites, webshops, platforms, apps en online marketing, heeft voor Threewells een op maat gemaakte webshop ontwikkeld. Threewells heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling, distributie en verkoop van 100% natuurlijke voedingssupplementen aan consumenten, therapeuten, artsen en klinieken wereldwijd.

Uitdaging

Threewells streefde ernaar om een gebruiksvriendelijke online aanwezigheid te creëren die niet alleen hun brede assortiment aan natuurlijke voedingssupplementen presenteert, maar ook geavanceerde functionaliteiten biedt om zowel consumenten als professionals in de gezondheidszorg te bedienen.

Oplossing

WebCommitment.nl heeft de volgende functionaliteiten geïmplementeerd in de webshop van Threewells:

  • Vragenlijst voor Advies: Een geïntegreerde vragenlijst die klanten helpt bij het vinden van de juiste voedingssupplementen op basis van hun persoonlijke gezondheidsbehoeften.
  • Productpakketten: De mogelijkheid voor klanten om productpakketten te kiezen, wat niet alleen handig is, maar ook kostenefficiënt.
  • Meertaligheid: Een meertalige webshop om een internationaal publiek te bedienen en de toegankelijkheid voor niet-Nederlandssprekende klanten te vergroten.
  • Klantrollen inclusief Kortingspercentages: Verschillende klantrollen binnen de webshop, inclusief specifieke kortingspercentages per pakket en product, om loyaliteit te belonen en therapeuten en artsen te stimuleren de producten aan te bevelen.
  • Product Flip Overs voor Meer Informatie: Extra productinformatie die zichtbaar wordt wanneer een klant over een productafbeelding beweegt, voor een interactieve en informatieve winkelervaring.
  • Therapeut Zoekfunctie en Commissiemodule: Een zoekfunctie waarmee Threewells de verkopen van de therapeuten kunnen vinden die Threewells-producten aanbevelen, gekoppeld aan een commissiemodule om therapeuten te belonen voor hun verwijzingen.
  • Snelle Bestellijst: Een functionaliteit die het mogelijk maakt voor terugkerende klanten om snel en gemakkelijk opnieuw te bestellen zonder door het gehele assortiment te hoeven bladeren.

Resultaat

De op maat gemaakte webshop van Threewells heeft het bedrijf in staat gesteld hun internationale aanwezigheid uit te breiden en een betere service te bieden aan zowel eindgebruikers als professionals in de gezondheidszorg. De geavanceerde functionaliteiten hebben bijgedragen aan een verhoogde klanttevredenheid en een efficiëntere distributie van hun natuurlijke voedingssupplementen.

Conclusie

De samenwerking tussen WebCommitment.nl en Threewells laat zien hoe digitale oplossingen bedrijven in de gezondheids- en welzijnssector kunnen transformeren. De ontwikkeling van een geavanceerde webshop heeft Threewells niet alleen geholpen om hun producten wereldwijd aan te bieden, maar ook om hun missie te ondersteunen in het leveren van 100% natuurlijke voedingssupplementen aan een breed publiek. Dit project benadrukt het belang van een klantgerichte benadering en de inzet van technologie voor bedrijfsgroei en uitbreiding.

Technologieën

WooCommerceGoogle AnalyticsSpam ProtectionMaandelijkse updatesJavaScriptCSS3ManageWpWordPressPHPHTML5