Bas Beugelsdijk Schilders

DesignHostingWeb developmentWebsite onderhoud

Verhaal

Casestudy: Bas Beugelsdijk Schilders – Meesterschap in Schilderwerk met WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops, platforms, apps en online marketing, heeft een maatwerk design website gecreëerd voor Bas Beugelsdijk Schilders, een gerenommeerd schildersbedrijf opgericht door Bas Beugelsdijk. Na het afronden van zijn schildersopleiding aan de mts Sint Lucas in Boxtel in 1994 en een decennium ervaring bij Schildersbedrijf Jetten in Geleen, lanceerde Bas eind 2004 zijn eigen onderneming. Met een klein, vertrouwd team heeft Bas Beugelsdijk Schilders tal van panden zowel van binnen als van buiten opgeknapt.

Uitdaging

Bas Beugelsdijk Schilders wilde hun toewijding aan kwaliteit, netheid en professionalisme online weerspiegelen en zochten naar een manier om potentiële klanten een authentieke indruk van hun bedrijf te geven. Het doel was een website te ontwikkelen die niet alleen de professionaliteit en kwaliteit van hun werk toont, maar ook de persoonlijke benadering en aandacht voor detail benadrukt.

Oplossing

WebCommitment.nl leverde een op maat gemaakte oplossing door:

  • Maatwerk Design Website: Een website met een focus op persoonlijkheid en kwaliteit, gebruikmakend van zelfgemaakte iconen en veel persoonlijke foto’s. Dit zorgt ervoor dat bezoekers een goed beeld krijgen van het bedrijf en de mensen erachter.
  • Presentatie van Professionalisme en Netheid: De website weerspiegelt de kernwaarden van Bas Beugelsdijk Schilders, met aandacht voor netheid in elk aspect van het werk, van de offerte tot de uitvoering.
  • Showcase van Projecten: Een portfolio op de website toont de diversiteit en kwaliteit van de projecten die het team heeft voltooid, waardoor potentiële klanten het vakmanschap en de expertise van Bas Beugelsdijk Schilders kunnen zien.

Resultaat

De nieuwe website van Bas Beugelsdijk Schilders heeft het bedrijf een sterke online aanwezigheid gegeven die hun toewijding aan kwaliteit, netheid en klanttevredenheid uitstraalt. Door de focus op persoonlijke benadering en aandacht voor detail is de website effectief in het aantrekken van nieuwe klanten die waarde hechten aan vakmanschap en professionalisme.

Conclusie

Deze casestudy toont aan hoe WebCommitment.nl Bas Beugelsdijk Schilders heeft geholpen hun merkidentiteit en waarden online te versterken door middel van een op maat gemaakte website. De integratie van persoonlijke elementen en een duidelijke presentatie van hun werk heeft geleid tot een authentieke en aantrekkelijke online aanwezigheid, die het fundament vormt voor het aantrekken van klanten en het uitbouwen van het bedrijf. Dit project benadrukt het belang van een op maat gemaakte digitale strategie voor vakbedrijven die hun unieke kwaliteiten en diensten willen etaleren.

Technologieën

Google AnalyticsMaandelijkse updatesSpam ProtectionWordPressPHPHTML5CSS3JavaScript