Schreurs Roermond

DesignHostingWeb developmentWebsite onderhoud

Verhaal

Casestudy: Familie Schreurs – Groei door Generaties met WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, expert in het ontwikkelen van websites, webshops, platforms, apps en online marketing, heeft een persoonlijke en unieke website ontworpen voor Familie Schreurs, een bedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1926. Van de verkoop van prei en aardappelen vanuit een oude stal tot een veelzijdig familiebedrijf dat nu de Versboerderiej, de Biekeuke en de Boerderiej omvat. Vandaag de dag is zelfs de vierde generatie actief binnen het bedrijf, wat de diepe wortels en de voortdurende groei en professionalisering van de onderneming onderstreept.

Uitdaging

De uitdaging was om een website te ontwikkelen die niet alleen de rijke geschiedenis en familiewaarden van het bedrijf weerspiegelt, maar ook toegankelijk is voor een brede doelgroep, inclusief een aanzienlijk aantal oudere klanten. Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid stonden centraal in het ontwerp, met als doel het behouden van de traditionele klantenservice in een modern jasje.

Oplossing

WebCommitment.nl heeft deze uitdaging aangepakt door:

  • Persoonlijk en Uniek Design: Een website ontwikkelen die de familiegeschiedenis en de ontwikkeling van het bedrijf visueel aantrekkelijk in beeld brengt. Dit design vertelt het verhaal van Familie Schreurs en nodigt uit om meer te ontdekken over de verschillende onderdelen van het bedrijf.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Speciale aandacht voor een intuïtieve navigatie en toegankelijkheid, zodat klanten van alle leeftijden gemakkelijk hun weg kunnen vinden op de website. Dit omvat duidelijke menu’s, leesbare lettertypen en eenvoudige toegang tot informatie over producten en diensten.
  • Focus op Alle Generaties: Rekening houdend met de diverse klantenbasis, is de website ontworpen om zowel jongere als oudere gebruikers aan te spreken, met behoud van het authentieke karakter van het familiebedrijf.

Resultaat

De nieuwe website van Familie Schreurs is een prachtige samensmelting van traditie en moderniteit geworden, die de unieke identiteit van het bedrijf online versterkt. De site heeft bijgedragen aan een vergrote zichtbaarheid en bereik van het familiebedrijf, terwijl het ook de toegankelijkheid voor een brede doelgroep waarborgt. Klanten waarderen de gebruiksvriendelijke ervaring en de rijke inhoud die de geschiedenis en waarden van de familie Schreurs eer aandoet.

Conclusie

De samenwerking tussen WebCommitment.nl en Familie Schreurs illustreert hoe een doordachte aanpak in webdesign de essentie van een familiebedrijf kan vastleggen en tegelijkertijd een breed en divers publiek kan bedienen. Door de nadruk te leggen op persoonlijkheid, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid, heeft WebCommitment.nl geholpen om het verhaal van Familie Schreurs op een moderne manier te vertellen en hun aanwezigheid in de digitale wereld te versterken. Dit project benadrukt het belang van het begrijpen en respecteren van de bedrijfsgeschiedenis bij het navigeren naar toekomstige groei en succes online.

Technologieën

WordPressGoogle AnalyticsHTML5CSS3JavaScriptPHP