Schoonpand

DesignHostingOnline marketingWeb developmentWebsite onderhoud

Verhaal

Casestudy: Schoonpand – Schone Oplossingen in Amsterdam met WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops, platforms, apps en online marketing, heeft voor Schoonpand, een betaalbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam, een maatwerk webdesign gecreëerd. Schoonpand bedient een breed scala aan opdrachtgevers en is in staat vrijwel elke schoonmaakklus uit te voeren, van kantoorschoonmaak tot evenementenopruiming en van opleveringsschoonmaak tot vloeronderhoud.

Uitdaging

Schoonpand streefde ernaar om hun online zichtbaarheid te vergroten en meer aanvragen te genereren in een competitieve markt. Het doel was om een website te ontwikkelen die niet alleen hun brede aanbod aan schoonmaakdiensten effectief presenteert, maar ook de unieke waardepropositie van het bedrijf benadrukt.

Oplossing

WebCommitment.nl heeft deze uitdaging aangepakt door:

  • Maatwerk Webdesign: Ontwikkeling van een op maat gemaakte website die de professionaliteit en de veelzijdigheid van Schoonpand weerspiegelt. Het design is gericht op gebruiksgemak en biedt potentiële klanten duidelijke informatie over de diensten die worden aangeboden.
  • SEO en Website Onderhoud: Maandelijkse ondersteuning met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en website onderhoud om de online vindbaarheid van Schoonpand te verbeteren en de website up-to-date te houden. Dit omvat het optimaliseren van content, het verbeteren van de technische prestaties van de site en het waarborgen van een optimale gebruikerservaring.

Resultaat

De samenwerking tussen WebCommitment.nl en Schoonpand heeft geresulteerd in een aanzienlijke toename van online zichtbaarheid en een groter aantal aanvragen via de website. De maatwerk website en de doorlopende SEO-inspanningen hebben Schoonpand geholpen om zich te onderscheiden in een drukke markt en potentiële klanten effectief aan te trekken.

Conclusie

Deze casestudy illustreert hoe WebCommitment.nl Schoonpand heeft ondersteund bij het realiseren van hun online doelstellingen door middel van een op maat gemaakte website en strategische online marketing. De aanpak van WebCommitment.nl, gericht op zowel de visuele presentatie als de online vindbaarheid, heeft Schoonpand in staat gesteld om hun diensten succesvol te promoten en hun positie in de schoonmaakindustrie in Amsterdam te versterken. Dit project benadrukt het belang van een geïntegreerde aanpak van webdesign en SEO voor het behalen van bedrijfsgroei en -succes in het digitale tijdperk.

Technologieën

WordPressGoogle AnalyticsSpam ProtectionMaandelijkse updatesHTML5CSS3JavaScriptPHP