Kremersschilderwerken

HostingOnline marketingWeb developmentWebsite onderhoud

Verhaal

Casestudy: Kremers Schilderwerken – Kwaliteitsschilderwerk in de Regio met WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops, platforms, apps en online marketing, heeft samengewerkt met Kremers Schilderwerken, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de regio Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven. Opgericht halverwege de vorige eeuw, heeft het bedrijf zich ontpopt als een begrip voor zowel binnen- als buitenschilderwerk en spuitwerk van hoge kwaliteit.

Uitdaging

Kremers Schilderwerken streefde ernaar hun online aanwezigheid te versterken en hun bereik in de lokale markt te vergroten. Het doel was om een professionele website te ontwikkelen die de kwaliteit en het vakmanschap van het bedrijf weerspiegelt, terwijl het tegelijkertijd de vindbaarheid via zoekmachines en advertenties verbetert.

Oplossing

WebCommitment.nl bood een geïntegreerde oplossing door:

  • Website Ontwikkeling: Het ontwerpen en realiseren van een professionele website voor Kremers Schilderwerken. De website benadrukt de expertise van het bedrijf in schilder- en spuitwerk en biedt een duidelijk overzicht van de diensten.
  • SEO en Google Ads: Maandelijkse ondersteuning met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Google Ads-campagnes om de online zichtbaarheid van Kremers Schilderwerken te vergroten. Deze strategieën zijn erop gericht om het bedrijf hoger in de zoekresultaten te krijgen en meer gekwalificeerde leads te genereren.
  • Hosting: Het verzorgen van hostingdiensten om ervoor te zorgen dat de website van Kremers Schilderwerken betrouwbaar, snel en veilig is voor alle bezoekers.

Resultaat

De samenwerking tussen WebCommitment.nl en Kremers Schilderwerken heeft geresulteerd in een significante verbetering van de online aanwezigheid van het bedrijf. De nieuwe website, gecombineerd met effectieve SEO en Google Ads-campagnes, heeft geleid tot een toename in het aantal bezoekers en aanvragen voor schilderwerk. De focus op kwaliteit en vakmanschap is nu niet alleen regionaal bekend, maar ook gemakkelijk online te vinden.

Conclusie

Deze casestudy demonstreert hoe WebCommitment.nl, door de ontwikkeling van een professionele website en het inzetten van doelgerichte online marketingstrategieën, Kremers Schilderwerken heeft geholpen hun digitale voetafdruk uit te breiden en hun positie in de lokale markt te verstevigen. De geïntegreerde aanpak van webontwikkeling, SEO, Google Ads en hosting illustreert het belang van een holistische digitale strategie voor het succes van traditionele vakbedrijven in het digitale tijdperk.

Technologieën

Google AdsGoogle AnalyticsFacebook PixelHTML5CSS3JavaScriptWordPressPHP