Keimwerken

HostingOnline marketingWeb developmentWebsite onderhoud

Verhaal

Casestudy: Team Keimwerken.nl – Vakspecialisten in Minerale Wandafwerking met WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops, platforms, apps en online marketing, heeft de website ontwikkeld voor Team Keimwerken.nl, de vakspecialisten in Keim minerale wandafwerking. Keimwerken.nl is een onderdeel van Kremers Schilderwerken en staat bekend in de regio Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven. Het familiebedrijf is opgericht halverwege de vorige eeuw en heeft zich sindsdien gevestigd als een autoriteit op het gebied van minerale wandafwerking.

Uitdaging

De uitdaging was om een online platform te creëren dat niet alleen de uitgebreide expertise en diensten van Keimwerken.nl weerspiegelt, maar ook het familiebedrijf positioneert als de voornaamste specialist in Keim minerale wandafwerking in de regio.

Oplossing

WebCommitment.nl heeft een veelzijdige aanpak gekozen om Keimwerken.nl te ondersteunen:

  • Website Ontwikkeling: Ontwerp en realisatie van een professionele website die de identiteit en vakmanschap van Keimwerken.nl uitdraagt. De site biedt uitgebreide informatie over de unieke eigenschappen van Keim minerale wandafwerking en de diensten die het bedrijf biedt.
  • Google Ads: Doorlopende ondersteuning met Google Ads-campagnes om de online zichtbaarheid van Keimwerken.nl te vergroten en gericht verkeer naar de website te leiden. De campagnes zijn zorgvuldig afgestemd op de doelgroep in de regio’s Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven.
  • SEO (Search Engine Optimization): Implementatie van een SEO-strategie om de organische vindbaarheid van de website in zoekmachines te verbeteren. Door optimalisatie van zowel technische aspecten als content, wordt Keimwerken.nl beter vindbaar voor potentiële klanten.
  • Hosting: Verzorging van de hosting van de website om een snelle, betrouwbare en veilige online aanwezigheid te garanderen. Dit zorgt ervoor dat bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben wanneer zij de site van Keimwerken.nl bezoeken.

Resultaat

De samenwerking tussen WebCommitment.nl en Keimwerken.nl heeft geleid tot een sterke online aanwezigheid die het vakmanschap en de expertise van het familiebedrijf onderstreept. De website dient als een effectief communicatiemiddel om zowel nieuwe als bestaande klanten te informeren en aan te trekken. De geïmplementeerde Google Ads en SEO-strategieën hebben gezorgd voor een toename in gericht verkeer en een verbeterde online vindbaarheid.

Conclusie

Deze casestudy laat zien hoe WebCommitment.nl de online strategie van Keimwerken.nl naar een hoger niveau heeft getild door middel van een op maat gemaakte website, effectieve online marketing en betrouwbare hosting. Het project onderstreept het belang van een geïntegreerde aanpak om een bedrijf als autoriteit in zijn vakgebied te positioneren en de groei en het succes van een familiebedrijf in de digitale wereld te ondersteunen.

Technologieën

Google AdsGoogle AnalyticsPHPWordPressCSS3HTML5JavaScriptSpam ProtectionManageWp