Gehlmax

DesignHostingOnline marketingWeb developmentWebsite onderhoud

Verhaal

Casestudy: Gehlmax – Grondverzetmachines en Uitstekende Service met WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops, platforms, apps en online marketing, heeft voor Gehlmax, een toonaangevend bedrijf in de verkoop en verhuur van grondverzetmachines, een maatwerk design website gecreëerd. Met vestigingen in Werkendam en Hoofddorp biedt Gehlmax landelijke dekking en een 24-uursservice, wat bijdraagt aan een betrouwbare en professionele samenwerking.

Uitdaging

Gehlmax streefde ernaar om hun online zichtbaarheid te vergroten en meer aanvragen te genereren voor zowel de verkoop als de verhuur van grondverzetmachines. De website moest niet alleen het uitgebreide aanbod van machines weerspiegelen, maar ook de kernwaarden van het bedrijf: betrouwbaarheid, professionaliteit en toegankelijkheid.

Oplossing

WebCommitment.nl heeft een uitgebreide aanpak gekozen om Gehlmax te ondersteunen:

  • Maatwerk Webdesign: Ontwikkeling van een website die de persoonlijkheid en het professionele karakter van Gehlmax uitstraalt. Het design is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor potentiële klanten gemakkelijk informatie kunnen vinden over het aanbod en de diensten.
  • SEO en Marketing Activiteiten: Maandelijkse ondersteuning met SEO en marketingactiviteiten om de online vindbaarheid van Gehlmax te verbeteren en meer aanvragen te genereren. De focus ligt voornamelijk op het optimaliseren van de website voor zoekmachines om zo een hogere positie in de zoekresultaten te behalen.
  • Website Onderhoud: Regelmatig onderhoud van de website om ervoor te zorgen dat deze actueel, veilig en optimaal functionerend blijft. Dit omvat updates, beveiligingscontroles en het oplossen van eventuele problemen.
  • AI Chatbot: Integratie van een AI-gestuurde chatbot om bezoekers direct te ondersteunen met vragen en het navigeren op de website, wat bijdraagt aan een verbeterde gebruikerservaring en klantenservice.

Resultaat

De samenwerking tussen WebCommitment.nl en Gehlmax heeft geresulteerd in een sterke online aanwezigheid en een toename van aanvragen voor de verkoop en verhuur van grondverzetmachines. De maatwerk website en voortdurende SEO-inspanningen hebben aanzienlijk bijgedragen aan het verbeteren van de vindbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten.

Conclusie

Deze casestudy illustreert hoe WebCommitment.nl Gehlmax heeft geholpen hun online doelstellingen te bereiken door middel van een op maat gemaakte website, strategische online marketing en voortdurend websiteonderhoud. De geïntegreerde aanpak, met aandacht voor zowel design als functionaliteit, heeft Gehlmax in staat gesteld om hun marktpositie te versterken en te groeien in de competitieve markt van grondverzetmachines. Dit project benadrukt het belang van een sterke online aanwezigheid en de impact van digitale marketingstrategieën op bedrijfsgroei en klanttevredenheid.

Technologieën

WordPressGoogle AnalyticsCSS3HTML5JavaScriptMaandelijkse updatesSpam ProtectionPHP