Aktienotarissen

DesignHostingWeb developmentWebsite onderhoud

Verhaal

Casestudy: AKTIE Notarissen – Efficiëntie en Toegankelijkheid met WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops, platforms, apps en online marketing, heeft de overkoepelende franchise organisatie website ontwikkeld voor AKTIE Notarissen, een notarisketen met 8 vestigingen verspreid over heel Nederland. AKTIE Notarissen richt zich op het aanbieden van standaard, voordelige notariële akten, zoals het oprichten van B.V.’s, stichtingen en verenigingen, aandelenoverdrachten en statutenwijzigingen.

Uitdaging

De uitdaging was om een centrale website te ontwikkelen die niet alleen de diensten van AKTIE Notarissen effectief presenteert, maar ook bezoekers automatisch verdeelt over de acht vestigingen op basis van hun postcode. Het doel was om een naadloze gebruikerservaring te creëren waarbij klanten gemakkelijk de juiste vestiging kunnen vinden en direct specifieke voorstellen van die vestiging ontvangen.

Oplossing

WebCommitment.nl heeft deze uitdaging aangepakt door:

  • Ontwikkeling van een Franchise Website: Het creëren van een overkoepelende website die dient als het centrale punt voor informatie en diensten van alle AKTIE Notarissen vestigingen.
  • Automatische Verdeling op Basis van Postcode: Implementatie van een systeem waarbij bezoekers automatisch worden toegewezen aan de dichtstbijzijnde vestiging op basis van hun ingevoerde postcode. Dit zorgt ervoor dat klanten snel en efficiënt de meest relevante informatie en diensten krijgen.
  • Specifieke Voorstellen van Vestigingen: Mogelijkheid voor elke vestiging om direct specifieke voorstellen te doen aan klanten die op hun pagina terechtkomen, waardoor een gepersonaliseerde aanpak wordt gegarandeerd.
  • Directe Communicatie met de Juiste Vestiging: Zodra een bezoeker op de website komt en zijn of haar postcode invoert, wordt deze direct gekoppeld aan de juiste vestiging, wat directe communicatie en snelle opvolging mogelijk maakt.

Resultaat

De nieuwe website van AKTIE Notarissen heeft de franchise een sterke online aanwezigheid gegeven en het voor klanten gemakkelijker gemaakt om de juiste vestiging en specifieke diensten te vinden. De automatische verdeling van bezoekers op basis van postcode heeft geleid tot een efficiëntere klantenservice en een verhoogde klanttevredenheid.

Conclusie

De samenwerking tussen WebCommitment.nl en AKTIE Notarissen toont aan hoe digitale oplossingen de efficiëntie en toegankelijkheid van notariële diensten kunnen verbeteren. Door een centrale website te ontwikkelen die klanten automatisch koppelt aan de juiste vestiging, heeft WebCommitment.nl AKTIE Notarissen geholpen hun dienstverlening te optimaliseren en een betere service aan hun klanten te bieden. Dit project benadrukt het belang van een klantgerichte digitale strategie voor het succes van franchiseorganisaties in de juridische sector.

Technologieën

PHPWordPressManageWpMaandelijkse updatesSpam ProtectionHTML5CSS3