Pronkert

DesignHostingOnline marketingWeb development

Verhaal

Casestudy: Maatwerkdesign Website voor Pronkert door WebCommitment.nl

Projectoverzicht

WebCommitment.nl, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops, platformen, apps en online marketing, heeft onlangs een succesvol project afgerond voor Pronkert. Pronkert is een bedrijf dat ondernemers ontzorgt door de volledige personeels- en loonadministratie uit handen te nemen, met een focus op payrolling door professionele specialisten. Het doel van dit project was om een maatwerkdesign website te ontwikkelen die niet alleen de unieke dienstverlening van Pronkert weerspiegelt maar ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden is door de klant.

Uitdaging

De belangrijkste uitdaging bij het ontwikkelen van de website voor Pronkert was het creëren van een design dat zowel luchtig en speels is, als ook professioneel en overzichtelijk. Daarnaast was het essentieel dat de website gemakkelijk te beheren was voor de klant, om zelfstandig updates te kunnen doorvoeren en vacatures te kunnen plaatsen.

Oplossing

WebCommitment.nl heeft deze uitdagingen aangepakt door:

  • Maatwerk Design in Adobe XD: Een uniek, op maat gemaakt design werd ontworpen in Adobe XD, rekening houdend met de specifieke wensen en behoeften van Pronkert. Het design kenmerkt zich door een luchtige en speelse uitstraling die de toegankelijke en persoonlijke benadering van Pronkert benadrukt.
  • Ontwikkeling in WordPress: Na het afronden van het design, is dit omgezet in een functionele website met behulp van WordPress. Deze keuze zorgt ervoor dat de website niet alleen robuust en veilig is, maar ook gemakkelijk door Pronkert zelf bijgehouden kan worden, zonder de noodzaak voor technische kennis.
  • Chatbot Integratie: Om de communicatie met websitebezoekers te verbeteren en snelle antwoorden op veelgestelde vragen te bieden, is er een chatbot geïntegreerd. Dit draagt bij aan een verbeterde gebruikerservaring en een hogere klanttevredenheid.
  • Vacature Module: Een belangrijk aspect van de website is de mogelijkheid voor Pronkert om eenvoudig vacatures te plaatsen en te beheren. Dit verhoogt de functionaliteit van de website en maakt het een waardevol hulpmiddel voor zowel Pronkert als potentiële kandidaten.

Resultaat

Het resultaat is een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit bij de bedrijfsidentiteit en dienstverlening van Pronkert. De luchtige en speelse vormgeving, gecombineerd met de functionaliteiten zoals de chatbot en vacaturemodule, zorgen voor een optimale gebruikerservaring. Dankzij de keuze voor WordPress kan Pronkert gemakkelijk zelf de website bijhouden, wat bijdraagt aan een dynamische en actuele online aanwezigheid.

Conclusie

De samenwerking tussen WebCommitment.nl en Pronkert heeft geleid tot de ontwikkeling van een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gemakkelijk in gebruik. Dit project illustreert de expertise van WebCommitment.nl in het leveren van maatwerkoplossingen die voldoen aan de unieke eisen en wensen van hun klanten, terwijl de online aanwezigheid en operaties van deze klanten worden geoptimaliseerd.

Technologieën

WordPressGoogle AnalyticsJavaScriptCSS3PHP